Oreona Gutierrez

Mijn naam is Oreona Gutierrez en ik werk sinds 2008 onder de naam C&Co als zelfstandige. Ik geef organisatie- en HR advies en werk als coach. Mijn grote interesse in wat mensen beweegt speelt daarbij altijd een grote rol.

De bouwstenen voor mijn kennis en ervaring heb ik opgebouwd vanaf 1997. Via een functie als Consultant bij een groot werving en selectiebureau kwam ik terecht bij een dochtermaatschappij van de KLM, waar ik verantwoordelijk ben geweest voor recruitment van medewerkers uit alle delen van Europa. Hier werd de basis gelegd voor mijn vervolgstap, Personeelsmanager bij een toonaangevend bedrijf in de recreatiebranche. Na een paar jaar ben ik overgestapt naar een grote retailer in de woningbranche, waar ik als Human Resources Manager verantwoordelijk was voor het HR beleid voor 600 medewerkers. Ook ben ik verantwoordelijk geweest voor een organisatieverandering in Europees verband.

Daarbij heb ik de laatste jaren verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van Human Resources, Verandermanagement en Coaching.

 Gedurende mijn loopbaan bemerkte ik dat mijn voornaamste interessegebied ligt bij de ontwikkeling van medewerkers en dus ook leidinggevenden en het zoeken naar manieren waarop talent uitgedaagd kan worden. Vooral de invloed van veranderingen op de mens, maar ook de rol van de mens in veranderingen boeit mij enorm. Daarnaast ondersteun ik graag bij het vinden van de balans waarbij werk en carriere goed gecombineerd kunnen worden met een waardevol prive leven.

     

Mijn stijl kenmerkt zich als energiek, vrolijk en realistisch, met een sterk geloof in de kracht van het individu. Vertrouwen in elkaar is daarbij cruciaal.