Coaching 

 

Coaching is een samenspel tussen de coach en de klant (coachee). In essentie is het een manier om op basis van gelijkwaardigheid, vanuit de eigen kracht van de coachee, persoonlijke doelen te bereiken.

C&Co heeft brede kennis van het bedrijfsleven en uitgebreide werkervaring binnen Human Resources. Hierdoor kan een professionele helpende hand worden geboden om persoonlijke wensen van verandering in te schatten en helpen te verwezenlijken. 

Voorbeelden van coachingswensen:

  • Als beginnend leidinggevende wil ik me sterker      in mijn schoenen voelen staan.
  • Hoe kan ik me minder gestrest voelen bij het      maken van moeilijke keuzes.
  • Hoe kan ik een betere balans vinden tussen werk      en privé.

 

Maar ook:

  • Ik heb behoefte aan een professioneel luisterend      oor
  • Ik voel me onzeker in mijn werk, maar kan niet      benoemen waardoor.
  • Ik zou af en toe met iemand buiten de      organisatie wil spiegelen.

 

             

De vorm die het best past bij de coachingswens kan verschillen. Veelal zal gedacht kunnen worden aan een coachingstraject met persoonlijke gesprekken of alleen eenmalig inzicht te krijgen in bepaalde voorkeuren en denkpatronen. 

Ieder coachtraject wordt gestart met het invullen van een gedragstool, waarmee nog meer inzicht kan worden verkregen over de persoonlijke kwaliteiten. Een voorbeeld van de gedragstool 'Persoonlijke Stijl en  Motivatie'  vind je hier:       http://www.ttisuccessinsights.nl/wp-content/uploads/2014/04/Voorbeeld_Victor_PSM-met-lage-scores_NL.pdf