Bedrijven

Door mijn jarenlange ervaring als HR Manager binnen verschillende profit organisaties, kan ik ondersteuning bieden bij diverse  organisatorische en personele vraagstukken. Hieronder een overzicht van een aantal diensten:

  • Organisatieadvies

Naast de individuele ondersteuning door coaching, kan C&Co op verschillende manieren ondersteuning bieden om uw organisatie sterker en krachtiger te maken . Hieronder worden een paar van de diensten uitgelicht, maar uiteindelijk zal de situatie waar u op dit moment mee worstelt bepalen wat voor steun het meest geschikt zal zijn. Neem gerust contact met ons op om te ontdekken wat C&Co voor u kan betekenen.

  • Interim HR Management

Bij iedere organisatie kan er een moment komen dat er tijdelijk versterking nodig is om specifieke HR vraagstukken op te pakken. Wellicht is specialistische kennis en deskundigheid niet in huis is, of betekent het project een te grote druk op de operationele bezetting. Daarnaast is soms behoefte aan een ervaren HR Manager die het HR team tijdelijk kan sturen.

C&Co Interim HRM kan daarbij uitkomst bieden. Door jarenlange HR ervaring, kan C&Co op een pragmatische wijze,  zowel operationele als beleidsmatige ondersteuning bieden. 

  • Sparringspartner

Misschien komt dit bekend voor: als (kleine) organisatie is er een fantastisch team dat op hoog niveau de operationele en specialistische taken op zich kan nemen. Maar bij het bepalen van zaken op strategisch of tactisch niveau, is er behoefte aan een vertrouwenspersoon om zo nu en dan mee te sparren. C&Co biedt een professioneel luisterend oor, maar daagt ook uit om de visie en eigen inzichten scherper te krijgen.

  • Teamdagen

Een team vormt zich tot een sterk team op de werkvloer en moet ook daar aan de slag om het beste uit zichzelf te halen. Toch zijn er momenten, waar ontrekking uit de hectiek van de dag om beter tot elkaar te komen, inspirerend kan werken. C&Co kan daarbij een goede bijdrage leveren.Hierbij kan gedacht worden aan verschillende wensen, zoals:

☛ Teamcoaching

☛ Inzet als facilitator:  voor effectievere beleidsdagen,  vormgeven van het businessplan, etc.

☛ Groepsbesprekingen van bijvoorbeeld de  bedrijfscultuur. 

  • Trainingen

Van ontwikkeling van leidinggevenden, (interne) communicatie, beoordelen, coaching of bedrijfscultuur. In samenspraak kan voor ieder gewenst onderwerp een op maat gemaakte training worden ontwikkeld.